VOTA ERC!!

ACTE FINAL DE CAMPANYA

Tanquem campanya. Obrim mans, cors, ulls, omplim d'energia els cossos i les ments. Obrim les portes de l'ajuntament a una Nou Blanes que ja s'anuncia. Escrivim això a una hora escassa d'una nit meravellosa, plena de persones amb somriures al rostre que sabem que fer política comptant amb la gent no només és possible, sinó que és necessari. L'Àngel Canosa ha fixat el rumb al seu parlament: de res no ens val la política si no és per treballar conjuntament pel bé comú, pel que és el bé de la majoria i en Joan Tardà li ha pres la paraula i ha afirmat taxatiu: "Maleïda sigui tota pàtria si es fa a costa de deixar de costat les persones que la fan". Perquè a Esquerra Republicana de Catalunya som ben conscients que guanyarem la independència si la busquem de la mà de tothom sense excepció, acompanyant qui no se'n surt tot sol perquè és amb la independència que podrem decidir repartir amb justícia la riquesa de la nostra societat. 
 
Les vibracions no poden ser millors que les que hem viscut aquesta nit. Ara queda que ens feu confiança, que diumenge VOTEU ERC, perquè és un primer pas per guanyar la llibertat que com el mateix Tardà ha dit s'ha de fer sense perdre el temps, de pressa, però molt ben fet, garantint el que és essencial: que cap dret sigui perdut pel camí.
Blanes ens espera, a vosaltres amb els vostres vots i a nosaltres amb la feina que volem que duri quatre anys. 
Gràcies a la ciutadania que ens ha acompanyat avui, més de 300 persones que han aplaudit sense dubtar que un altre Blanes és possible perquè fer-lo nou és posar la primera pedra per un un #NouPaís.
Diumenge us esperem a les urnes!!