ERC TORNA AVUI A L'AJUNTAMENT. ÀNGEL CANOSA I ALBERT SANZ HI SERAN LA SEVA VEU.

Avui es constitueix el consistori. La força popular dels vots obliga a fer política des de qualsevol espai i així ho farem.

La ciutadania de Blanes ens va fer confiança el dia 24 de maig. 1711 blanencs i blanenques van fer-nos sentir esperançats que podríem treballar per aportar no només un model de ciutat, sinó també una nova manera de procedir, de treballar, de fer: oberta, transparent, de cara i sense embuts. A tots els qui el 24 de maig vau sortir a votar us agraïm el compromís amb la democràcia. A tots els qui vau votar la nostra candidatura i el nostre programa, us volem fer saber que avui, 13 de juny, a unes hores de constituir un nou consistori, sereu tots protagonistes. Avui i durant tots i cadascun del 1460 dies d'aquest període de govern municipal.
 
Sabeu que les forces amb representació a l'ajuntament són 8 i que la distribució de regidors i regidores és molta: 4+4+4+2+2+2+2+1. 
Sabeu que les sumes seran necessàries i us exigim que us comprometeu en el seguiment. La ciutadania ens empeny a parlar i a cercar el consens, però no ens diu que ho fem des de la claudicació a cap dels objectius polítics que ens han fet arribar a ser representants seus. Podem consensuar programes i matisar polítiques, però no mentirem mai. El compromís amb els 1711 votants i amb tots els nostres veïns és que passi el que passi tindrà sempre una explicació i us demanem que sigueu part activa des de la discussió fins a la decisió. Les portes d'ERC de Blanes estan obertes des d'ara mateix com sempre ho han estat.
 
ERC se sent orgullosa que Àngel Canosa i Albert Sanz siguin la nostra veu i que cada vot faci possible començar a fer política per Blanes. Els teniu al vostre abast, us atendran, us escoltaran, encaminaran les vostres demandes a solucions i no us mentiran perquè també sabrem dir no al que no sigui una opció convenient. Avui és l'hora. Tots dos prometran posar-se al servei del nou Parlament de Catalunya i del nou Govern que surti després del 27S i tots dos prometran posar-se al servei del poble de Blanes. El Nou Blanes arriba a l'ajuntament.
 
Salut a tothom, coratge i passió en l'acció política, determinació i fermesa en les conviccions, voluntat de consens i de suma en la manera de procedir. Som la gent d'ERC. 
 
Esteu tots convidats a acudir al Teatre de Blanes avui, 13 de juny, a les 12:00h per fer saber als nous regidors que la ciutadania és sempre qui té la sobirania i fer evident que els regidors es deuen a la gent. La democràcia vol compromís quotidià.
 
Visca Catalunya, justa socialment, digna nacionalment i independent!