2017 ha de ser un any de millores educatives a Blanes


Comencem l'any explicant-vos una de les responsabilitats polítiques que hem assumit des que formem part del govern de Blanes: la Regidoria d'Educació. I per què? Doncs perquè ens plantegem un 2017 en què Blanes treballi decidadament per un model educatiu que ens posicioni amb força socialment perquè l'educació ha de ser una de les pedres angulars del municipalisme republicà. 
 
D'entrada, ens plantegem atendre millor les necessitats dels centres escolars de Blanes quant als serveis que ja reben de l'Ajuntament. En aquest sentit, ens sembla just reconèixer la qualitat professional dels tècnics i administratius locals que treballen a la regidoria, la qual cosa ens fa estar molt convençuts d'arribar a aconseguir els reptes que ens proposem; ara bé, com que volem implementar la qualitat del servei, afegim un tècnic d'integració social més (n'hi havia 1 i ara en seran 2), mantenim el tècnic d'absentisme escolar (1) i incrementem dos tècnics més que es dedicaran al recursos educatius i a reforç (2). Cinc tècnics especialistes al servei de centres i ciutadania.
 
A més, considerem determinant per tal de fixar un model educatiu local, la reintroducció d'un nou Pla Educatiu d'Entorn. Un Pla que no sigui una descripció de l'oferta educativa de Blanes, sinó que serveixi de mecanisme d'anàlisi de les necessitats, que organitzi les virtuts del que ja s'està fent i les coordini, que estableixi objectius, estratègies, prioritats i actuacions de millora que permetin oferir educació a la ciutadania sigui quin sigui el període vital en què es trobi. Amb el suport de l'equip tècnic estem enllestint-lo i en les properes setmanes el podrem presentar a la ciutadania.
 
Ens plau aquesta responsabilitat que hem assumit i que el regidor responsable, Albert Sanz, duu endavant amb plena convicció i responsabilitat, conscient com és que, per a un republicà, l'educació és un dels bens ciutadans a protegir.
 
Els nostres dos regidors, Àngel Canosa i Albert Sanz, estan sempre a la vostra disposició per qualsevol cosa que creieu oportú ja sigui una queixa, una aportació, un suggeriment o una problemàtica detectada al vostre entorn.
 
Us desitgem un 2017 ple d'encerts i d'objectius assolits. Nosaltres estem treballant perquè els nostres s'assoleixin en benefici de tothom.
 
Salut i República!!
 
Executiva i Grup Municipal d'ERC de Blanes

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de moderació