ERC Blanes lliura els II Guardons Republicans Bru Centrich aquest diumenge 22 a les 18.30h

II Guardons Republicans Bru Centrich
II Guardons Republicans Bru Centrich

Aviat farà un any que ERC va institucionalitzar els Guardons Republicans Bru Centrich, que pretenen reconèixer actituds, comportaments, actuacions i plantejaments vitals ja sigui de persones físiques o jurídiques, que, a criteri del partit, són indicadors d'excel·lència en valors republicans.

La segona edició, doncs, es durà a terme aquest 22 de juliol a les 18:30h al davant de la seu d'ERC Blanes, a la Casa del Poble. El format amb què apareix aquesta vegada, situat a la tarda i no al migdia que és quan acostumem a celebrar el ja tradicional Vermut Republicà, difereix del d'altres anys a causa de poder fer compatible l'acte de lliurament amb la presència del MH Roger Torrent que honrarà la Vila de Blanes amb la seva presència i, dignificarà els i les guardonats en aquesta edició.

El proppassat mes de febrer van ser concedits dos guardons per al 2018 ex aequo a la Fundació Aspronis i a l'Associació Catalana per la Defensa dels Drets Civils. En el cas d'Aspronis a causa de la tasca social en favor de la ciutadania atenent persones amb minusvalidesa intel·lectual  per tal que puguin tenir una vida digna i un reconeixement social, aquesta dedicació que arriba el 2018 al 50è aniversari va decidir ERC de Blanes a atorgar-li el guardó. En el cas de l'ACDC, el fet de ser una entitat formada per familiars dels presos i preses polítiques i dels polítics i polítiques exiliats, situa la seva tasca en un primeríssim nivell en la lluita per l'exigència de l'acompliment dels drets civils de totes i totes els represaliats, membres del govern, diputades i activistes socials, de forma cruenta per l'Estat Espanyol des del 20 de setembre ençà.

L'acte serà obert a la ciutadania i hi intervindran la Cristina Paz, que presentarà i conduirà la sessió; l'Àngel Canosa, en la seva condició de Portaveu del Grup Municipal d'ERC i de Candidat a l'alcaldia de Blanes per al 2019 i, finalment, tenim el plaer de comptar amb la presència del MH President del Parlament de Catalunya, En Roger Torrent.

Després del lliurament a les entitats guardonades i dels parlaments oficials, brindarem per la pervivència dels valors republicans i perquè tothom gaudeixi de la Festa Major de Blanes!

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de moderació