• En el conflicte de la direcció de les Escoles Bressol amb les treballadores i famílies, ens posicionem al costat de les famílies i les treballadores.

    ERC de Blanes, el regidor d'Educació, Albert Sanz i el Grup Municipal, respecte del conflicte que, des de fa uns mesos, es produeix entre la directora i la comunitat educativa de les Escoles Bressol de Blanes, que té a veure amb acusacions de manca de capacitat professional fetes contra la directora, per treballadores i famílies, manifesten el següent:   1. El regidor d'educació de Blanes ja fa temps que treballa en la gestió i resolució d'aquest conflicte. En aquest sentit, ha estat entrevistant-se amb les treballadores i l'empresa (en tres ocasions) i amb l'Ampa (en dues ocasions ).

 • ERC Blanes treballa per donar una resposta ocupacional per als treballadors de càmpings que puguin quedar-se sense feina

    Aquest matí a les 9h la Secció Local d'ERC a Blanes, representada pel portaveu del Grup Municipal i segon tinyent d'Alcalde, el Sr. Àngel Canosa, ha mantingut una reunió de treball a la Seu republicana amb la Delegada de Treball de la Generalitat de Catalunya a Girona, la Sra. Marta Cascuberta; el Primer Secretari d'UGT a Girona, el Sr. Xavier Casas; un representant de la Federació de Comerç i Hosteleria a Girona, el Sr. Maxi Rica i el representant dels treballadors del Càmping Bellaterra per la CGT, el Sr.

 • Subvencions publicades amb data de termini per presentar la petició

  Us facilitem la descripció i l'enllaç de les subvencions publicades en les darreres setmanes per si és del vostre interès. La dat que apareix a la dreta correspon al termini en què podeu presentar la petició. Subvencions per a l'organització a Catalunya d'esdeveniments de contingut cultural digital (Convocatòria) 03/05/2017 Subvencions per a les comunitats catalanes de l'exterior per a l'any 2017(Convocatòria)  03/05/2017 Subvencions per a la realització de contractes de joves de més de 16 anys i menors de 30 anys, per a empreses preferentment del sector de gran consum, amb la finalitat que les persones joves no ocupades, ni integrades en els sistemes d'educació o formació 04/05/2017 Subvencions a la mobilitat per a portar a terme activitats fora de Catalunya en l'àmbit de les arts visuals, el disseny i l'arquitectura durant l’any 2017 (Convocatòria) 05/05/2017 Subvencions per part de la Fundació Biodiversitat, per al foment i impuls de la sostenibilitat pesquera i aqüícola, en el marc del Programa pleamar, cofinançat pel Fons Europeu Marítim i de Pesca (FEMP) (Convocatòria) 05/05/2017 Subvencions per part de la Fundació Biodiversitat, per al foment i impuls de la sostenibilitat pesquera i aqüícola, en el marc del Programa pleamar, cofinançat pel Fons Europeu Marítim i de Pesca (FEMP) en 2017 (Convocatòria) 05/05/2017 Subvencions en l'àmbit del comerç, dels serveis, l'artesania i la moda, per a l'any 2017 (Convocatòria)  08/05/2017 Subvencions per la Fundació Biodiversitat per a la realització de projectes del Programa empleaverde cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) en el marc del Programa Operatiu Ocupació, Formació i Educació 2014-2020 (Convocatòria) 08/05/2017 Subvencions adreçades als ens locals per a la realització d'inversions per a l'execució d'actuacions d'abastament en alta (Bases i Convocatòria) 10/05/2017 Convocatòria de propostes 2017 per a projectes de prevenció i preparació en l'àmbit de la protecció civil i contaminació marina - UCPM-2017-PP-AG 11/05/2017 Convocatòria de projectes- Solucions digitals per  l'autisme 2017 13/05/2017 Convocatòria per a utilització de Plantes Pilot NANOLEAP 15/05/2017 Ajuts per a la utilització d'àrid reciclat dels residus de la construcció amb marcatge CE en obres promogudes pels ens locals i empreses públiques municipals de Catalunya (Bases i Convocatòria) 20/05/2017 Convocatòria de propostes - Programa Erasmus+ - Acció clau 3: Suport a la reforma de les polítiques - Inclusió social a través de l'educació, la formació i la joventut  22/05/2017 Convocatòria de COSME 2017 - Internacionalització de Clústers COS-CLUSINT-2016.

 • Acte 24 abril

  LA REPÚBLICA QUE FAREM. XERRADA INFORMATIVA A BLANES: HABITATGE.

  Fa mesos que estem debatent al territori com volem que sigui la República Catalana.    A ERC, tenim punts de vista clars sobre com la volem i estem fent una feina sectorial que ens durà a un Congrés Nacional on fixarem un model polític global. Obrim el debat a la ciutadania que és qui ha de tenir el protagonisme i la veu. La volem escoltar, la ciutadania. Aspirem a compartir amb tothom el que proposem, debatre-ho i millorar, consensuar, aprendre.    El proper 24 d'abril, a les 19h tenim una cita amb la ciutadania de La Selva, en general, i la de Blanes, Lloret de Mar i Tossa en particular, per tractar un dels assumptes imprescindibles en qualsevol societat que vulgui ser justa: l'habitatge.

 • QUÈ ÉS LA MILITÀNCIA PER A ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA?

  El que fa que una persona com tu senti la necessitat de sumar el seu esforç al de molta gent arreu dels Països Catalans i venir a militar a ERC és, sens dubte, l'evidència que som un partit que està al servei de la pluralitat i de la diversitat de la nostra societat, un partit obert a representar la realitat de la nostra societat i decidit a guanyar una República per a tots els catalans i per a totes les catalanes.  Decidir militar en ERC és fer-ho en el partit més sènior, el partit degà d'entre tots els que es presenten al Parlament de Catalunya: 86 anys de funcionament net i honest ens avalen! Clicar en la pestanya de "Vull ser militant" és  assumir la teva part de responsabilitat en el bé comú de la societat en la qual vius.

 • RECULL DE PREMSA DE BLANES I DE LES COMARQUES GIORONINES

  RECULL DE PREMSA 28/03/17 INFORMACIÓ DE BLANES Blanesaldia.com Filosofia per a comprendre, avui a Aula Blanes http://www.blanesaldia.com/blanes/30748-filosofia-per-a-comprendre-avui-a-aula-blanes/ Tribuna Selvatana Col·laboració entre els treballadors de l'Hospital de Blanes i les escoles per a la Reanimació Càrdio Pulmonar http://www.tribunaselvatana.cat/CA/4648/noticies/col%C2%B7laboracio-entre-els-treballadors-de-l-hospital-de-blanes-i-les-escoles-per-a-la-reanimacio-cardio-pulmonar.html VilaWeb Malgrat de Mar adverteix que l’escullera que construirà l’Estat al municipi només és “una solució puntual” http://www.

 • RECULL DE PREMSA DE BLANES I DE LES COMARQUES GIORONINES

  RECULL DE PREMSA 18-19-20/03/17 INFORMACIÓ DE BLANES El Punt/Avui Blanes reforçarà la neteja viària més enllà de la temporada alta  http://www.elpuntavui.cat/territori/article/13-serveis/1097023-blanes-reforcara-la-neteja-viaria-mes-enlla-de-la-temporada-alta.html?cca=1 Ajuntament de Blanes Blanes i Ardales segueixen estretant relacions amb motiu de la celebració del Dia d’Andalusia https://www.blanes.cat/docweb/2017-03-18-ardales Tribuna Selvatana Les ciutats agermanades de Blanes i Ardales celebren un cap de setmana d'activitats conjuntes http://www.

 • RECULL DE PREMSA DE BLANES I DE LES COMARQUES GIORONINES

  RECULL DE PREMSA 10/03/17 INFORMACIÓ DE BLANES Ajuntament de Blanes Blanes dóna la benvinguda a 22 nous blanencs i blanenques https://www.blanes.cat/docweb/2017-03-09-acte Blanesaldia.com Blanes dóna la benvinguda a 22 nous blanencs i blanenques http://www.blanesaldia.com/blanes/30509-blanes-dona-la-benvinguda-a-22-nous-blanencs-i-blanenques/ Tribuna Selvatana L'Ajuntament de Blanes dóna la benvinguda a 22 nous blanencs i blanenques  http://www.tribunaselvatana.cat/CA/4567/noticies/%E2%80%8Bl-ajuntament-de-blanes-dona-la-benvinguda-a-22-nous-blanencs-i-blanenques.

 • RECULL DE PREMSA DE BLANES I DE LES COMARQUES GIORONINES

  RECULL DE PREMSA 09/03/17  INFORMACIÓ DE BLANES El Punt/Avui Projecte per al camí de cala Bona al carrer de l'Ermita  http://www.elpuntavui.cat/territori/article/6-urbanisme/1088821-projecte-per-al-cami-de-cala-bona-al-carrer-de-l-ermita.html?cca=1 Ajuntament de Blanes Blanes ja té executats el 50% dels Pressupostos Participatius https://www.blanes.cat/docweb/2017-03-08-obres Tribuna Selvatana Blanes ja té executats el 50% dels Pressupostos Participats http://www.tribunaselvatana.cat/CA/4565/noticies/blanes-ja-te-executats-el-50-dels-pressupostos-participats.

 • LA REGIDORIA D'EDUCACIÓ US OFEREIX ELS SERVEIS EDUCATIUS DE BLANES

  SERVEIS EDUCATIUS DE L'AJUNTAMENT DE BLANES

 • RECULL DE PREMSA DE BLANES I DE LES COMARQUES GIORONINES

  INFORMACIÓ DE BLANES Ajuntament de Blanes El Teatre de Blanes escalfa motors pels Premis Recvll dissabte a la nit amb l'obra "Nebraska" https://www.blanes.cat/docweb/2017-03-07-recvll Ajuntament de Blanes Blanes acull diumenge la 53a Festa dels Premis Recvll, dotats amb 8.200 € i amb 150 obres de 141 autors https://www.blanes.cat/docweb/2017-03-07-recvll1 Blanesaldia.com Aquest diumenge se celebra a Blanes la 53a Festa del Premis Recvll http://www.blanesaldia.com/blanes/30474-aquest-diumenge-se-celebra-a-blanes-la-53a-festa-del-premis-recvll/ Tribuna Selvatana Blanes celebrarà diumenge la 53a Festa dels Premis Recvll, dotats amb 8.

 • Blanes ja té executades el 50% de les actuacions dels Pressupostos Participatius

  Els diferents departaments de l’Ajuntament de Blanes fan reunions periòdiques per fer el seguiment de com s’estan instal·lant i realitzant les propostes arreu del municipi Blanes, 08 març 2017.- Aquesta setmana s’espera poder tenir executades el 50% de les actuacions incloses als Pressupostos Participatius 2016, propostes presentades pels veïns del municipi. Les primeres instal·lacions de materials i realització d’obres es van començar a realitzar durant el mes de febrer. Des de finals de l’any passat, representants tècnics dels diferents departaments tècnics de l’Ajuntament de Blanes es reuneixen periòdicament per fer el seguiment de com evoluciona l’adjudicació prèvia, així com la seva posterior realització.

 • RECULL DE PREMSA DE BLANES I DE LES COMARQUES GIORONINES

  RECULL DE PREMSA 04-05-06/03/2017 INFORMACIÓ DE BLANES El Punt/Avui Pacte a Blanes perquè els càmpings retirin les ampliacions il·legals  http://www.elpuntavui.cat/territori/article/6-urbanisme/1084837-pacte-a-blanes-perque-els-campings-retirin-les-ampliacions-il-legals.html?cca=1 El Punt/Avui Els ajuts per pagar llum i gas creixen a Blanes  http://www.elpuntavui.cat/territori/article/13-serveis/1084949-els-ajuts-per-pagar-llum-i-gas-creixen-a-blanes.html?cca=1 Ajuntament de Blanes Blanes dobla el nombre d’exposicions que hi haurà enguany a les sales municipals amb 26 mostres  https://www.

 • RECULL DE PREMSA DE BLANES i DE LES COMARQUES GIRONINES

  RECULL DE PREMSA 02/03/17 INFORMACIÓ DE BLANES Ajuntament de Blanes L'Ajuntament de Blanes ajorna pel proper dilluns el ple extraordinari per tractar les sancions dels càmpings https://www.blanes.cat/docweb/2017-03-01-ple Blanesaldia.com L'Ajuntament de Blanes ajorna el proper dilluns el ple extraordinari per tractar les sancions dels càmpings http://www.blanesaldia.com/blanes/30378-lajuntament-de-blanes-ajorna-pel-proper-dilluns-el-ple-extraordinari-per-tractar-les-sancions-dels-campings/ Ràdio Marina Ajornen el Ple de les sancions als càmpings http://www.

 • RECULL DE PREMSA DE BLANES I DE LES COMARQUES GIRONINES

  RECULL DE PREMSA 01/03/17 INFORMACIÓ DE BLANES El Punt/Avui ERC de Blanes s'oposa a legalitzar l'ampliació dels càmpings http://www.elpuntavui.cat/territori/article/6-urbanisme/1082056-erc-de-blanes-s-oposa-a-legalitzar-l-ampliacio-dels-campings.html?cca=1 Ajuntament de Blanes Rua Carnaval Blanes 2017: espectacle de música, llum i color -vídeo- https://www.youtube.com/watch?v=QCsA4pv2bBk Fem Girona Blanes surt a partir del minut 24'37: Èxit Ciutat Esportiva com a nou escenari del Carnaval, amb talls de veu regidor d'Esports i Joventut, Joel Comas.