• ÀNGEL CANOSA I ALBERT SANZ PRENEN POSSESSIÓ COM A REGIDORS

  Les eleccions municipals del 24 de maig de 2015 van configurar un PLe Municipal de 8 forces parlamentàries. dissabte 13 a les 12:00h es va dur a terme el ple de constitució del nou ajuntament i l'elecció de l'alcalde de Blanes. ERC va presentar com a candidat a l'alcaldia a Àngel Canosa, que va rebre els vots dels dos regidors del grup. Vam optar per votar-nos perquè no havíem arribat a tancar cap acord amb el PSC ni amb CiU que han estat les dues forces polítiques que van signar un acord de mínims per començar a formar govern.

 • ERC TORNA AVUI A L'AJUNTAMENT. ÀNGEL CANOSA I ALBERT SANZ HI SERAN LA SEVA VEU.

  La ciutadania de Blanes ens va fer confiança el dia 24 de maig. 1711 blanencs i blanenques van fer-nos sentir esperançats que podríem treballar per aportar no només un model de ciutat, sinó també una nova manera de procedir, de treballar, de fer: oberta, transparent, de cara i sense embuts. A tots els qui el 24 de maig vau sortir a votar us agraïm el compromís amb la democràcia. A tots els qui vau votar la nostra candidatura i el nostre programa, us volem fer saber que avui, 13 de juny, a unes hores de constituir un nou consistori, sereu tots protagonistes.

 • DECLARACIÓ ASSEMBLEA ERC BLANES.

  L'assemblea d'ERC de Blanes, reunida en sessió extraordinària, el dia 11 de juny a les 21:00h es posiciona respecte a la governabilitat que es pugui produir a partir del 13 de juny.   Respecte a l'acord que han subscrit la 1a i 3a forces polítiques després de les eleccions Municipals del 24 de maig.    1r  ERC ha mantingut converses amb el PSC de Blanes i CiU de Blanes i va rebre el document que servia de base per assolir aquest acord entre les dues forces. Aquest document no acomplia els mínims indicadors que l'assemblea del nostre partit posava com a imprescindibles per obrir negociacions de govern.

 • PROPOSTA DE NEGOCIACIÓ D'ERC PER A UN PACTE DE GOVERNABILITAT A BLANES

    L'assemblea de militants i simpatitzants d'ERC, reunida el proppassat dijous 4 de juny, accepta continuar explorant els contactes amb les diferents forces polítiques amb qui hem estat parlant des del dia 27 de maig. Estableix que es fixi en un document una selecció de punts del programa electoral que la ciutadania de Blanes va fer suport amb 1711 vots.   Assumeix que cal anar de cara i dir a la ciutadania que ERC vol facilitar la governabilitat de Blanes, però no a qualsevol preu. Som dipositaris de moltes esperances de canvi i renovació i per arribar a acords amb partits que han governat Blanes caldrà que molts d'aquests punts i, sobretot, els que anomenem "eixos fonamentals per a un pacte" quedin assumits per les forces que signin l'acord.

 • Valoració de resultats d'ERC

  1. La participació dels blanencs a les Eleccions Municipals 2015 no ha arribat al 55% del cens amb dret a vot. Creiem que, malgrat que són nivells més alts que els que van haver-hi l'any 2011, encara es tracta d'una participació baixa, molt millorable. Només assolirem aquesta elevada participació si som capaços de dur a les institucions les accions polítiques que serveixin per millorar qualitativament la vida a la majoria de la gent de la nostra ciutat i si som conseqüents amb els compromisos adquirits a través dels programes electorals.

 • ERC torna a l'ajuntament de Blanes amb 2 regidors!

  Hem assolit 1711 vots, un 11,44% de vot de blanencs que han cregut que podem treballar per ell, en nom seu, a l'ajuntament. Us estem molt agraïts, de debò, perquè és reconfortant que tants ens heu escollit i pel que representa també quant a normalitzar la presència de les esquerres independentistes a la Casa de la Vila.  Aquest és el nostre compromís, com vam dir en campanya: treballar colze a colze amb la ciutadania per fer un Nou Blanes que prioritzi les persones i se situï en el map de la República Catalana que farem aviat.

 • VOTA ERC!!

  Tanquem campanya. Obrim mans, cors, ulls, omplim d'energia els cossos i les ments. Obrim les portes de l'ajuntament a una Nou Blanes que ja s'anuncia. Escrivim això a una hora escassa d'una nit meravellosa, plena de persones amb somriures al rostre que sabem que fer política comptant amb la gent no només és possible, sinó que és necessari. L'Àngel Canosa ha fixat el rumb al seu parlament: de res no ens val la política si no és per treballar conjuntament pel bé comú, pel que és el bé de la majoria i en Joan Tardà li ha pres la paraula i ha afirmat taxatiu: "Maleïda sigui tota pàtria si es fa a costa de deixar de costat les persones que la fan".

 • AngelCanosa, Campanya

  15 dies de campanya. 4 anys de compromís. Et necessitem actiu i crític.

  Sabem que molts penseu que, als polítics, només se'ns veu el pèl cada quatre anys. I no aneu gens desencaminats. Som plenament conscients que les rutines i les urgències de la gestió de les responsabilitats públiques ens fan oblidar, en darrera instància, quin és el motiu principal pel qual ens hem compromès amb vosaltres i el motiu no és cap altre que servir-vos. Aquesta voluntat de servei és la que ens permet dir-vos que ens comprometem a no caure en la temptació de tancar-nos als despatxos quatre anys.

 • Turisme a Blanes. Un dels grans eixos econòmics i socials del nostre programa.

  Parlar de Blanes, moltes vegades, és parlar de turisme ja que és i ha estat des de fa dècades, la manera de viure de molts blanencs. Si hi afegim la SAFA, totes les històries dels seus treballadors, de pescadors i de terrassans podríem explicar el gruix de la història social i econòmica del poble. D’uns anys ençà, però, parlar de turisme i d’indústria a Blanes és parlar de tancaments, d’atur, de manca de previsió, de la malifeta de la zona blava, de falta de models reals en foment dels sectors que haurien de ser determinants a la nostra ciutat.

 • Em pinten la cara

  Us deixem l'enllaç a @Gironanoticies del darrer Article d'opinió del candidat a alcalde per Blanes d'ERC, Àngel Canosa.

 • Blanes serà Nou. Cal un #NouBlanes, fem-lo!!

  Blanes serà Nou... Que participis i decideixis en el pressupost de l'ajuntament serà nou. Ho farem. Que cada AAVV pugui prioritzar la inversió anual serà nou.  Que Blanes sigui membre de l'Associació de Municipis per la independència serà nou. Que l'ajuntament esculli la banca ètica i no els bancs que desnonen serà nou. Ho farem. Blanes serà tan nou com el vulguis fer. Vota ERC. Cal un Nou Blanes. Fem-lo!! Què és un Nou Blanes? Generar feina és fer un Nou Blanes. Gestionar mirant el que interessa a la gent i no a les elits econòmiques és fer un Nou Blanes.

 • Entrevistes a Àngel Canosa EL PUNT-AVUI i DIARI DE GIRONA

  EL PUNT-AVUI DIARI DE GIRONA

 • ENTREVISTA DE RÀDIO MARINA A ÀNGEL CANOSA

  Avui ha aparegut al web de Ràdio Marina l'ENTREVISTA que aquest mitjà de comunicació ha fet al nostre candidat, Àngel Canosa. Esperem que el que escolteu us estimuli a participar als nostres actes (podeu veure l''AGENDA en aquest mateix web).

 • Entrevista de Tribuna Selvatana a Àngel Canosa, alcaldable d'ERC a l'ajuntament de Blanes

  Avui ha aparegut publicada una nova entrevista a Àngel Canosa. Si vols conèixer una mica més el nostre candidat i, alhora, les nostres propostes, el nostre punt de vista de com ha de ser el Nou Blanes, llegeix-la aquí.

 • PANCARTA ERC AGREDIDA 1

  Voldríem una campanya neta i respectuosa. Com l'estem fent nosaltres des del primer dia.

  Avui fa tres dies que ha començat la Campanya Electoral. Som 9 les candidatures que concorrem a les eleccions i, abans de començar, tots vam acceptar uns documents reguladors per part de l'ajuntament (com es fa en cada convocatòria d'eleccions) que distribueixen i assignen fanals per penjar banderoles o cartells a cada partit (uns mapes que podeu veure aquí mateix), o que indiquen les distàncies a què cal col·locar les pancartes. ... Bé, unes regles de joc per no fer malbé les opcions de cada formació política i donar oportunitats a tothom.