• AngelCanosa, Campanya

  15 dies de campanya. 4 anys de compromís. Et necessitem actiu i crític.

  Sabem que molts penseu que, als polítics, només se'ns veu el pèl cada quatre anys. I no aneu gens desencaminats. Som plenament conscients que les rutines i les urgències de la gestió de les responsabilitats públiques ens fan oblidar, en darrera instància, quin és el motiu principal pel qual ens hem compromès amb vosaltres i el motiu no és cap altre que servir-vos. Aquesta voluntat de servei és la que ens permet dir-vos que ens comprometem a no caure en la temptació de tancar-nos als despatxos quatre anys.

 • Turisme a Blanes. Un dels grans eixos econòmics i socials del nostre programa.

  Parlar de Blanes, moltes vegades, és parlar de turisme ja que és i ha estat des de fa dècades, la manera de viure de molts blanencs. Si hi afegim la SAFA, totes les històries dels seus treballadors, de pescadors i de terrassans podríem explicar el gruix de la història social i econòmica del poble. D’uns anys ençà, però, parlar de turisme i d’indústria a Blanes és parlar de tancaments, d’atur, de manca de previsió, de la malifeta de la zona blava, de falta de models reals en foment dels sectors que haurien de ser determinants a la nostra ciutat.

 • Em pinten la cara

  Us deixem l'enllaç a @Gironanoticies del darrer Article d'opinió del candidat a alcalde per Blanes d'ERC, Àngel Canosa.

 • Blanes serà Nou. Cal un #NouBlanes, fem-lo!!

  Blanes serà Nou... Que participis i decideixis en el pressupost de l'ajuntament serà nou. Ho farem. Que cada AAVV pugui prioritzar la inversió anual serà nou.  Que Blanes sigui membre de l'Associació de Municipis per la independència serà nou. Que l'ajuntament esculli la banca ètica i no els bancs que desnonen serà nou. Ho farem. Blanes serà tan nou com el vulguis fer. Vota ERC. Cal un Nou Blanes. Fem-lo!! Què és un Nou Blanes? Generar feina és fer un Nou Blanes. Gestionar mirant el que interessa a la gent i no a les elits econòmiques és fer un Nou Blanes.

 • Entrevistes a Àngel Canosa EL PUNT-AVUI i DIARI DE GIRONA

  EL PUNT-AVUI DIARI DE GIRONA

 • ENTREVISTA DE RÀDIO MARINA A ÀNGEL CANOSA

  Avui ha aparegut al web de Ràdio Marina l'ENTREVISTA que aquest mitjà de comunicació ha fet al nostre candidat, Àngel Canosa. Esperem que el que escolteu us estimuli a participar als nostres actes (podeu veure l''AGENDA en aquest mateix web).

 • Entrevista de Tribuna Selvatana a Àngel Canosa, alcaldable d'ERC a l'ajuntament de Blanes

  Avui ha aparegut publicada una nova entrevista a Àngel Canosa. Si vols conèixer una mica més el nostre candidat i, alhora, les nostres propostes, el nostre punt de vista de com ha de ser el Nou Blanes, llegeix-la aquí.

 • PANCARTA ERC AGREDIDA 1

  Voldríem una campanya neta i respectuosa. Com l'estem fent nosaltres des del primer dia.

  Avui fa tres dies que ha començat la Campanya Electoral. Som 9 les candidatures que concorrem a les eleccions i, abans de començar, tots vam acceptar uns documents reguladors per part de l'ajuntament (com es fa en cada convocatòria d'eleccions) que distribueixen i assignen fanals per penjar banderoles o cartells a cada partit (uns mapes que podeu veure aquí mateix), o que indiquen les distàncies a què cal col·locar les pancartes. ... Bé, unes regles de joc per no fer malbé les opcions de cada formació política i donar oportunitats a tothom.

 • TENIM CLAR QUE UN HABITATGE DIGNE ÉS IMPRESCINDIBLE PER L'EQUITAT SOCIAL

  El PROGRAMA ELECTORAL amb què ens presentem a les ELECCIONS MUNICIPALS el 24 de maig s'organitza al voltant de tres eixos bàsics. El tercer eix, l'ESPAI CÍVIC, incideix en algunes de les polítiques més bàsiques que un partit d'esquerres i republicà ha de dur endavant: garantir que les condicions de vida dels seus conciutadans no baixin del llindar de la dignitat, això és, garantir que els mínims de dignitat arribin als col·lectius més desfavorits: habitatge a l'abast, serveis de llum, aigua, gas; alimentació i atenció sanitària.

 • Àngel Canosa: "Josep Maria, a Blanes, tu vas guanyar les eleccions europees. Nosaltres guanyarem també aquestes eleccions!"

  Plaça de la Mare de déu del Vilar, 22:10 h. La gent fa estona que es relaciona, xerra, intercanvia impressions de com anirà tot plegat. La candidatura, els militants i simpatitzants d'ERC de Blanes tenen el plaer de comptar amb la presència de l'artífex de la victòria en les eleccions al Parlament Europeu del mes d'abril de 2014, l'avui president del Grup parlamentari ALE, Josep Maria Terricabras. De fet és el primer que li reconeixerà l'Àngel en la seva intervenció: "Volem guanyar aquestes eleccions de la mateixa manera que tu (Terricabras) vas guanyar a Blanes en les eleccions europees".

 • FEM UN NOU BLANES EL 24 M i, DES DELS NOUS AJUNTAMENTS, FAREM UN NOU PAÍS.

 • ERC Blanes lliura document signat a ANC

  Àngel Canosa signa el compromís a la Independència de l'ANC

  ERC accepta el compromís de l'ANC. Ens comprometem a fer que l'ajuntament de Blanes sigui una institució que jugui un paper determinant en la construcció de la Independència de Catalunya perquè estem convençuts que l'administració més propera a la ciutadania ha de representar més que ningú la voluntat majoritària de la ciutadania de Catalunya d'assolir la llibertat com a poble. Sabem que el 24 de maig és el primer moment en què el món ens mirarà i voldrà comprovar si els darrers 11 de setembre es concreten en propostes polítiques nítidament independentistes, com ERC.

 • ACTE DE CAMPANYA: PARLEM DE SALUT AMB L'ALBERT ALUM I L'ÀNGEL CANOSA

 • A 24 hores de l'inici de la campanya tot sembla possible. ERC amb Àngel Canosa aspira a tot.

  Aspirem a tot. Sabem que, per canviar la realitat, cal canviar primer les expectatives de poder-ho fer. Estem convençuts que podem guanyar aquestes eleccions, i ho pensem humilment perquè creiem que ERC s'incardina en el que són les pulsions més urgents de la nostra societat. ERC i la seva candidatura representa una manera de fer política que parteix de principis molt clars: la política es fa pensant en el bé comú; la política es fa de forma neta i en habitacions que tenen parets de vidre; la política institucional ha de ser participativa des del minut zero; la política municipal ha de construir el nou estat, la nova República Catalana.

 • ÀNGEL CANOSA I JOSEP M. TERRICABRAS INICIEN LA CAMPANYA ERC PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2015 A BLANES

  Aquestes Eleccions Municipals 2015 per a ERC de Blanes tenen un inici de campanya de primer ordre. El diputat europeu, Josep Maria Terricabras, serà amb nosaltres per donar el tret de sortida de la campanya electoral. Àngel Canosa i els membres de la candidatura estarem ben pendents de les aportacions que ens faci el company Terricabras que, a més, ens posarà al dia sobre l'estreta relació entre les normes i lleis d'Europa i  la seva aplicació a les realitats locals, en el funcionament de la vida quotidiana (comerç, directrius urbanístiques, medioambien, etc.