• TENIM CLAR QUE UN HABITATGE DIGNE ÉS IMPRESCINDIBLE PER L'EQUITAT SOCIAL

  El PROGRAMA ELECTORAL amb què ens presentem a les ELECCIONS MUNICIPALS el 24 de maig s'organitza al voltant de tres eixos bàsics. El tercer eix, l'ESPAI CÍVIC, incideix en algunes de les polítiques més bàsiques que un partit d'esquerres i republicà ha de dur endavant: garantir que les condicions de vida dels seus conciutadans no baixin del llindar de la dignitat, això és, garantir que els mínims de dignitat arribin als col·lectius més desfavorits: habitatge a l'abast, serveis de llum, aigua, gas; alimentació i atenció sanitària.

 • Àngel Canosa: "Josep Maria, a Blanes, tu vas guanyar les eleccions europees. Nosaltres guanyarem també aquestes eleccions!"

  Plaça de la Mare de déu del Vilar, 22:10 h. La gent fa estona que es relaciona, xerra, intercanvia impressions de com anirà tot plegat. La candidatura, els militants i simpatitzants d'ERC de Blanes tenen el plaer de comptar amb la presència de l'artífex de la victòria en les eleccions al Parlament Europeu del mes d'abril de 2014, l'avui president del Grup parlamentari ALE, Josep Maria Terricabras. De fet és el primer que li reconeixerà l'Àngel en la seva intervenció: "Volem guanyar aquestes eleccions de la mateixa manera que tu (Terricabras) vas guanyar a Blanes en les eleccions europees".

 • FEM UN NOU BLANES EL 24 M i, DES DELS NOUS AJUNTAMENTS, FAREM UN NOU PAÍS.

 • ERC Blanes lliura document signat a ANC

  Àngel Canosa signa el compromís a la Independència de l'ANC

  ERC accepta el compromís de l'ANC. Ens comprometem a fer que l'ajuntament de Blanes sigui una institució que jugui un paper determinant en la construcció de la Independència de Catalunya perquè estem convençuts que l'administració més propera a la ciutadania ha de representar més que ningú la voluntat majoritària de la ciutadania de Catalunya d'assolir la llibertat com a poble. Sabem que el 24 de maig és el primer moment en què el món ens mirarà i voldrà comprovar si els darrers 11 de setembre es concreten en propostes polítiques nítidament independentistes, com ERC.

 • ACTE DE CAMPANYA: PARLEM DE SALUT AMB L'ALBERT ALUM I L'ÀNGEL CANOSA

 • A 24 hores de l'inici de la campanya tot sembla possible. ERC amb Àngel Canosa aspira a tot.

  Aspirem a tot. Sabem que, per canviar la realitat, cal canviar primer les expectatives de poder-ho fer. Estem convençuts que podem guanyar aquestes eleccions, i ho pensem humilment perquè creiem que ERC s'incardina en el que són les pulsions més urgents de la nostra societat. ERC i la seva candidatura representa una manera de fer política que parteix de principis molt clars: la política es fa pensant en el bé comú; la política es fa de forma neta i en habitacions que tenen parets de vidre; la política institucional ha de ser participativa des del minut zero; la política municipal ha de construir el nou estat, la nova República Catalana.

 • ÀNGEL CANOSA I JOSEP M. TERRICABRAS INICIEN LA CAMPANYA ERC PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2015 A BLANES

  Aquestes Eleccions Municipals 2015 per a ERC de Blanes tenen un inici de campanya de primer ordre. El diputat europeu, Josep Maria Terricabras, serà amb nosaltres per donar el tret de sortida de la campanya electoral. Àngel Canosa i els membres de la candidatura estarem ben pendents de les aportacions que ens faci el company Terricabras que, a més, ens posarà al dia sobre l'estreta relació entre les normes i lleis d'Europa i  la seva aplicació a les realitats locals, en el funcionament de la vida quotidiana (comerç, directrius urbanístiques, medioambien, etc.

 • Un cap de setmana d'inici de maig ple de presència al carrer: parades, 1 de maig, Birrasana...

  Hem viscut un cap de setmana llarg i intens, de parades a centre ciutat i a barris, al passeig Cortils i Vieta i a Mas Enlaire, amb la ciutadania que ha omplert Birrasana, amb companys que reclamaven dignitat per al treballador al carrer l'1 de maig. Encarem dies de campanya amb moltes ganes i amb molta determinació. Volem un Nou Blanes i us busquem perquè el volem fer amb vosaltres.

 • Participació per fer fàcil el que és complex

  La participació ciutadana, un dels eixos principals del nostre programa.

  ERC, igual que d’altres partíts polítics i agrupacions que presenten candidatura a aquestes eleccions municipals a Blanes, parla de participació ciutadana al seu programa electoral. En què es tradueix això, en el seu cas? Per a nosaltres, ha de ser l’eix vertebrador de la nostra conducta. Pretenem que aquesta participació sigui efectiva de moltes i diverses maneres. Volem, sobretot, que sigui una realitat. A la pràctica, tenim dues propostes a partir d'aquest eix. La primera: la manera de fer de l’Ajuntament.

 • Àngel Canosa serà l'alcalde del SÍ. Els candidats d'ERC Blanes són els candidats del SÍ.

  La societat blanenca té algunes urgències, algunes problemàtiques i alguns buits que ha de resoldre. La manera de fer-ho, l'única manera, és des del compromís de la ciutadania amb les seves institucions i fent un teixit social viu i preocupat per la seva pròpia  cohesió. Les urgències són les que afecten a la justícia social: no és possible que en una societat moderna i oberta com la nostra, de teixit empresarial i de treballadors, hi hagi més de tres mil persones a l'atur. NO és de rebut que, la vespra de l'1 de maig, això estigui passant des de fa massa temps ja i no reaccionem.

 • La candidatura d'ERC de Blanes a les Municipals 2015 assumeix el compromís de l'ANC

  La candidatura d'ERC del municipi de Blanes és conscient del repte políticament transcendent que viu el país arran del procés per constituir un nou Estat indepen- dent per a Catalunya. També és sabedora del paper especialment important que hi tenen ets municipis, així com de la necessitat d'impulsar des dels ajuntaments les accions que corresponguin per continuar donant fortalesa, legitimitat í suport al procés. Per això, els/les integrants d'aquesta candidatura, en el cas de ser elegits com a regidors/es, alcalde o alcaldessa del nostre ajuntament, ens comprometem a: 1.

 • Amb Àngel Canosa, ERC de Blanes viu dies de parades, d'actes informatius, de contacte ciutadà, de mirades de reüll i de mirades esperançades.

  Són dies de feina il·lusionada, però de feina. Dies en què la gent et pregunta, et rebat, s'acosta per allunyar-se a poc a poc com pensant potser aquests independentistes no són tan estranys com em pensava. L'equip de campanya, la candidatura d'ERC de Blanes, amb Àngel Canosa al capdavant, tenim la voluntat ferma de no fallar, que no quedi per nosaltres. Som conscients que el groc llampant de mil globus amb el nostre logo de partit escampats pels carrers de Blanes no és fer política per a la gent, és només fer campanya.

 • Parada a Ca la Guidó

  Entrevista de Gironanotícies a l'Àngel Canosa

  En aquesta entrevista es presenta el candidat i els principals eixos del programa i les prioritats més evidents que cal dur a terme a partir del 24 de maig a Blanes. 

 • 1 de maig de 2015... 125 anys de lluita obrera. 125 anys de lluita per la dignitat.

  MANIFEST Per un nou país: contra les desigualtats i per una sortida catalana de la crisi Enguany commemorem el 125è aniversari del primer 1r de maig, celebrat el 1890 en diverses ciutats del planeta, entre elles, i des del primer any, a Barcelona. El 1r de maig del 2015 serà el primer dels darrers anys en que hi haurà un mínim creixement econòmic, però això no vol dir que s’estigui sortint de la crisi ni que s’estiguin creant els llocs de treball que necessitem, ni distribuint la riquesa adequadament.

 • Gravem les falques de ràdio a Ràdio Blanes

  Aquesta tarda hem anat a gravar les dues falques radiofòniques que la ràdio pública de Blanes emetrà durant la campanya electoral per a les properes Municipals 2015. Amb el suport tècnic de la Joana, hem enregistrat dos blocs de missatges extrets del nostre programa electora que ens agradarà que sonin uns dies en les vides dels blanencs, amb l'esperança posada a poder ser presents a l'ajuntament per començar a canviar prioritats i maneres de fer.