• Un cap de setmana d'inici de maig ple de presència al carrer: parades, 1 de maig, Birrasana...

  Hem viscut un cap de setmana llarg i intens, de parades a centre ciutat i a barris, al passeig Cortils i Vieta i a Mas Enlaire, amb la ciutadania que ha omplert Birrasana, amb companys que reclamaven dignitat per al treballador al carrer l'1 de maig. Encarem dies de campanya amb moltes ganes i amb molta determinació. Volem un Nou Blanes i us busquem perquè el volem fer amb vosaltres.

 • Participació per fer fàcil el que és complex

  La participació ciutadana, un dels eixos principals del nostre programa.

  ERC, igual que d’altres partíts polítics i agrupacions que presenten candidatura a aquestes eleccions municipals a Blanes, parla de participació ciutadana al seu programa electoral. En què es tradueix això, en el seu cas? Per a nosaltres, ha de ser l’eix vertebrador de la nostra conducta. Pretenem que aquesta participació sigui efectiva de moltes i diverses maneres. Volem, sobretot, que sigui una realitat. A la pràctica, tenim dues propostes a partir d'aquest eix. La primera: la manera de fer de l’Ajuntament.

 • Àngel Canosa serà l'alcalde del SÍ. Els candidats d'ERC Blanes són els candidats del SÍ.

  La societat blanenca té algunes urgències, algunes problemàtiques i alguns buits que ha de resoldre. La manera de fer-ho, l'única manera, és des del compromís de la ciutadania amb les seves institucions i fent un teixit social viu i preocupat per la seva pròpia  cohesió. Les urgències són les que afecten a la justícia social: no és possible que en una societat moderna i oberta com la nostra, de teixit empresarial i de treballadors, hi hagi més de tres mil persones a l'atur. NO és de rebut que, la vespra de l'1 de maig, això estigui passant des de fa massa temps ja i no reaccionem.

 • La candidatura d'ERC de Blanes a les Municipals 2015 assumeix el compromís de l'ANC

  La candidatura d'ERC del municipi de Blanes és conscient del repte políticament transcendent que viu el país arran del procés per constituir un nou Estat indepen- dent per a Catalunya. També és sabedora del paper especialment important que hi tenen ets municipis, així com de la necessitat d'impulsar des dels ajuntaments les accions que corresponguin per continuar donant fortalesa, legitimitat í suport al procés. Per això, els/les integrants d'aquesta candidatura, en el cas de ser elegits com a regidors/es, alcalde o alcaldessa del nostre ajuntament, ens comprometem a: 1.

 • Amb Àngel Canosa, ERC de Blanes viu dies de parades, d'actes informatius, de contacte ciutadà, de mirades de reüll i de mirades esperançades.

  Són dies de feina il·lusionada, però de feina. Dies en què la gent et pregunta, et rebat, s'acosta per allunyar-se a poc a poc com pensant potser aquests independentistes no són tan estranys com em pensava. L'equip de campanya, la candidatura d'ERC de Blanes, amb Àngel Canosa al capdavant, tenim la voluntat ferma de no fallar, que no quedi per nosaltres. Som conscients que el groc llampant de mil globus amb el nostre logo de partit escampats pels carrers de Blanes no és fer política per a la gent, és només fer campanya.

 • Parada a Ca la Guidó

  Entrevista de Gironanotícies a l'Àngel Canosa

  En aquesta entrevista es presenta el candidat i els principals eixos del programa i les prioritats més evidents que cal dur a terme a partir del 24 de maig a Blanes. 

 • 1 de maig de 2015... 125 anys de lluita obrera. 125 anys de lluita per la dignitat.

  MANIFEST Per un nou país: contra les desigualtats i per una sortida catalana de la crisi Enguany commemorem el 125è aniversari del primer 1r de maig, celebrat el 1890 en diverses ciutats del planeta, entre elles, i des del primer any, a Barcelona. El 1r de maig del 2015 serà el primer dels darrers anys en que hi haurà un mínim creixement econòmic, però això no vol dir que s’estigui sortint de la crisi ni que s’estiguin creant els llocs de treball que necessitem, ni distribuint la riquesa adequadament.

 • Gravem les falques de ràdio a Ràdio Blanes

  Aquesta tarda hem anat a gravar les dues falques radiofòniques que la ràdio pública de Blanes emetrà durant la campanya electoral per a les properes Municipals 2015. Amb el suport tècnic de la Joana, hem enregistrat dos blocs de missatges extrets del nostre programa electora que ens agradarà que sonin uns dies en les vides dels blanencs, amb l'esperança posada a poder ser presents a l'ajuntament per començar a canviar prioritats i maneres de fer.

 • Calendari per poder votar per correu

  Si el 24 de maig no ets a Blanes, vota per correu... però vota.

  Et deixem el calendari per poder exercir el teu dret a vot en aquestes eleccions municipals del dia 24 de maig. Tens maneres de no perdre l'oportunitat de decidir, d'escollir, d'apostar pel SÍ i guanyar. Esperem que facis un pas endavant i, si és que no has de ser a la ciutat aquell dia, recorre el camí cap a Correus i fes el gest de dipositar el teu vot.

 • Vermut informatiu amb veïns de Montferrant

  Avui hem estat amb veïns i veïnes de Blanes a Montferrant, a la carretera de Lloret. Hem pogut conversar sobre els aspectes del nostre programa, sense més voluntat que començar a reflexionar sobre la necessitat de fer un Nou Blanes fet per persones per tal que la política pensi en les persones. Un Nou Blanes que ha de fer dignes els ciutadans perquè sense dignitat no hi ha cap novetat que valgui.  L'Àngel Canosa ha explicat que el nostre partit ha sabut fer una autocrítica i una reflexió sobre els que havia de canviar com a pas previ per fer propostes per als altres.

 • Fem suport a l'acte Tornen les urnes. Tornem al carrer de l'ANC, Òmnium i AMI. Ara és l'hora!

  Un Palau ple. De gom a gom. Més gent al carrer. Teníem reserva feta des dels primers dies en què es va convocar l'acte perquè estem convençuts que la societat civil és qui empeny el procés cap a la independència i perquè som estructura política però, sobretot, som i ens sentim poble. Hem assumit públicament el compromís que reclama l'ANC i la festa d'avui, de càrrega política, ens fa sentir que el camí està marcat, que aquest país nostre no té més futur que no sigui el que passa per l'assumpció de la llibertat per poder transformar la societat, fer-la justa, neta de corrupció i sobirana per prendre les decisions que més convingui a la majoria social, i no a les oligarquies que ens veuen com a objectes per ser expremuts.

 • VERMUT INFORMATIU. 25 D'ABRIL 12:30h al Bar Transi.

  El proper 25 d'abril, dissabte, us proposem de venir a fer el vermut amb nosaltres. Volem explicar-te els eixos principals del nostre programa electoral. Vine, xerrem, explica'ns què creus que és prioritari, escolta com volem fer un Nou Blanes. No t'oblidis que el proper dissabte 25 tens una cita amb la gent d'ERC. T'esperem al BAR TRANSI, a la Carretera Vila de Lloret, 2 de Blanes (al costat de la rotonda del Col·legi els Padres). Tenim ganes de posar-nos a treballar per fer un Nou Blanes, però sense tu se'ns farà molt complicat.

 • Rosa estelada

  Sant Jordi 2015 a Blanes

  Hem estat durant tot el dia trepitjant carrer i parlant amb la gent. Ens hem deixat de dir coses, segur, però tornarem. Ens agrada que els nostres veïns ens demanin els deu punts força del nostre programa perquè això és símptoma d'una de les coses que més ens agrada: la gent vol saber per participar, vol conèixer per poder fer seguiment. La Diada ha estat, com cada any, una jornada intensa i gratificant i els responsables d'aquest èxit som els ciutadans que donem a la cultura en majúscula i en minúscula l'oportunitat de ser protagonista.

 • BLANESALDIA entrevista Àngel Canosa

  L'Àngel Canosa explica el compromís per la transparència i com la prioritat de les polítiques municipals d'ERC passen per garantir els drets de qui no té garantides unes mínimes condicions de vida. No us perdeu aquesta ENTREVISTA!!

 • Presentació a premsa del Programa Electoral

  PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA ELECTORAL A LA PREMSA

      El dia 13 d'abril vam presentar a la premsa els deu punts que sintetitzen els objectius bàsics del programa que anirem explicant i desenvolupant amb la ciutadania durant la precampanya i la campanya electoral. L'Àngel Canosa va estar acompanyat en tot moment per l'Assumpta Pla, presidenta de la secció local d'ERC i número 4 a la llista, i per altres candidats i candidates, com Albert Sanz, número 2,  Olga López, número 3, Juanjo Gálvez, número 5, Pau Pallarès, número 6, Núria Bahí, número 13, Siscu Giralt, número 23 i Rafael Gracia, número 27.