• Calendari per poder votar per correu

  Si el 24 de maig no ets a Blanes, vota per correu... però vota.

  Et deixem el calendari per poder exercir el teu dret a vot en aquestes eleccions municipals del dia 24 de maig. Tens maneres de no perdre l'oportunitat de decidir, d'escollir, d'apostar pel SÍ i guanyar. Esperem que facis un pas endavant i, si és que no has de ser a la ciutat aquell dia, recorre el camí cap a Correus i fes el gest de dipositar el teu vot.

 • Vermut informatiu amb veïns de Montferrant

  Avui hem estat amb veïns i veïnes de Blanes a Montferrant, a la carretera de Lloret. Hem pogut conversar sobre els aspectes del nostre programa, sense més voluntat que començar a reflexionar sobre la necessitat de fer un Nou Blanes fet per persones per tal que la política pensi en les persones. Un Nou Blanes que ha de fer dignes els ciutadans perquè sense dignitat no hi ha cap novetat que valgui.  L'Àngel Canosa ha explicat que el nostre partit ha sabut fer una autocrítica i una reflexió sobre els que havia de canviar com a pas previ per fer propostes per als altres.

 • Fem suport a l'acte Tornen les urnes. Tornem al carrer de l'ANC, Òmnium i AMI. Ara és l'hora!

  Un Palau ple. De gom a gom. Més gent al carrer. Teníem reserva feta des dels primers dies en què es va convocar l'acte perquè estem convençuts que la societat civil és qui empeny el procés cap a la independència i perquè som estructura política però, sobretot, som i ens sentim poble. Hem assumit públicament el compromís que reclama l'ANC i la festa d'avui, de càrrega política, ens fa sentir que el camí està marcat, que aquest país nostre no té més futur que no sigui el que passa per l'assumpció de la llibertat per poder transformar la societat, fer-la justa, neta de corrupció i sobirana per prendre les decisions que més convingui a la majoria social, i no a les oligarquies que ens veuen com a objectes per ser expremuts.

 • VERMUT INFORMATIU. 25 D'ABRIL 12:30h al Bar Transi.

  El proper 25 d'abril, dissabte, us proposem de venir a fer el vermut amb nosaltres. Volem explicar-te els eixos principals del nostre programa electoral. Vine, xerrem, explica'ns què creus que és prioritari, escolta com volem fer un Nou Blanes. No t'oblidis que el proper dissabte 25 tens una cita amb la gent d'ERC. T'esperem al BAR TRANSI, a la Carretera Vila de Lloret, 2 de Blanes (al costat de la rotonda del Col·legi els Padres). Tenim ganes de posar-nos a treballar per fer un Nou Blanes, però sense tu se'ns farà molt complicat.

 • Rosa estelada

  Sant Jordi 2015 a Blanes

  Hem estat durant tot el dia trepitjant carrer i parlant amb la gent. Ens hem deixat de dir coses, segur, però tornarem. Ens agrada que els nostres veïns ens demanin els deu punts força del nostre programa perquè això és símptoma d'una de les coses que més ens agrada: la gent vol saber per participar, vol conèixer per poder fer seguiment. La Diada ha estat, com cada any, una jornada intensa i gratificant i els responsables d'aquest èxit som els ciutadans que donem a la cultura en majúscula i en minúscula l'oportunitat de ser protagonista.

 • BLANESALDIA entrevista Àngel Canosa

  L'Àngel Canosa explica el compromís per la transparència i com la prioritat de les polítiques municipals d'ERC passen per garantir els drets de qui no té garantides unes mínimes condicions de vida. No us perdeu aquesta ENTREVISTA!!

 • Presentació a premsa del Programa Electoral

  PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA ELECTORAL A LA PREMSA

      El dia 13 d'abril vam presentar a la premsa els deu punts que sintetitzen els objectius bàsics del programa que anirem explicant i desenvolupant amb la ciutadania durant la precampanya i la campanya electoral. L'Àngel Canosa va estar acompanyat en tot moment per l'Assumpta Pla, presidenta de la secció local d'ERC i número 4 a la llista, i per altres candidats i candidates, com Albert Sanz, número 2,  Olga López, número 3, Juanjo Gálvez, número 5, Pau Pallarès, número 6, Núria Bahí, número 13, Siscu Giralt, número 23 i Rafael Gracia, número 27.