Fem suport a l'acte Tornen les urnes. Tornem al carrer de l'ANC, Òmnium i AMI. Ara és l'hora!

Àngel Canosa, Albert Sanz i Núria Bahí, representen la candidatura d'ERC Blanes al Palau Sant Jordi

Un Palau ple. De gom a gom. Més gent al carrer. Teníem reserva feta des dels primers dies en què es va convocar l'acte perquè estem convençuts que la societat civil és qui empeny el procés cap a la independència i perquè som estructura política però, sobretot, som i ens sentim poble. Hem assumit públicament el compromís que reclama l'ANC i la festa d'avui, de càrrega política, ens fa sentir que el camí està marcat, que aquest país nostre no té més futur que no sigui el que passa per l'assumpció de la llibertat per poder transformar la societat, fer-la justa, neta de corrupció i sobirana per prendre les decisions que més convingui a la majoria social, i no a les oligarquies que ens veuen com a objectes per ser expremuts.

Avui ens hem retrobat tots els qui portem al carrer des de fa tants anys que ja ni recordem i també molts dels qui fa uns quants anys que estan organitzats, ens hem retrobat amb amics i amb desconeguts. L'Àngel, l'Albert, la Núria han estat en nom nostre fent palès que, des de l'ajuntament, serem fidels a aquest poble, farem que Blanes deixi de ser l'excepció no formant part de l'AMI i l'hi incorporarem... perquè la prudència no ens farà mai traïdors al dret a la llibertat dels nostres conciutadans.

El 24M tenim eleccions municipals i ens devem a la polític que puguem fer en aquest àmbit, però no oblidem mai que el 24M, si no som capaços d'escollir llistes i candidatures que se la juguin per la llibertat de Catalunya, farem fàcil a l'estat que continuï escanyant els ajuntaments i, llavors, cap política municipal que busqui la justícia social i el bé de la majoria, serà possible. El 24M, doncs, guanyem els ajuntaments per guanyar la República catalana. El 24M fem un #NouBlanes per començar a fer un #NouPais.