Vermut informatiu amb veïns de Montferrant

Àngel Canosa i candidats d'ERC parlen amb veïns de Montferrant i Carretera de Lloret en una trobada distesa.

Avui hem estat amb veïns i veïnes de Blanes a Montferrant, a la carretera de Lloret. Hem pogut conversar sobre els aspectes del nostre programa, sense més voluntat que començar a reflexionar sobre la necessitat de fer un Nou Blanes fet per persones per tal que la política pensi en les persones. Un Nou Blanes que ha de fer dignes els ciutadans perquè sense dignitat no hi ha cap novetat que valgui. 

L'Àngel Canosa ha explicat que el nostre partit ha sabut fer una autocrítica i una reflexió sobre els que havia de canviar com a pas previ per fer propostes per als altres. Som un equip que s'ha conjurat per treballar per Blanes que vol dir treballar per la gent que viu a barris com Montferrant. 

Hem explicat el programa i hem resolt els dubtes de qui ha intervingut sobre el nostre posicionament sobre una nova piscina: la farem perquè cal i la farem des de l'acord, des de la participació ciutadana. Ens han preguntat sobre com seran els pactes i la nostra resposta no pot ser cap altra que els pactes que ens importen són els que assumim amb la ciutadania. Volem ser a l'ajuntament per obrir les portes a la participació i per fer una gestió transparent dels diners públics, perquè a Blanes es creïn llocs de treball, per no depredar el territori sense sentit i apostar per fer-lo un actiu cabdal per als blanencs i també un atractiu per al turisme. Els pactes seran aquests, fer un Nou Blanes que assumeixi el seu paper de gran ciutat de la Selva i que aspiri a tot. Blanes ha de ser nou perquè és des dels nous ajuntaments que construirem la Nova República dels catalans i les catalanes.