Amb Àngel Canosa, ERC de Blanes viu dies de parades, d'actes informatius, de contacte ciutadà, de mirades de reüll i de mirades esperançades.

Fem acció de carrer per a les Eleccions Municipals de 2015 a Blanes

Són dies de feina il·lusionada, però de feina. Dies en què la gent et pregunta, et rebat, s'acosta per allunyar-se a poc a poc com pensant potser aquests independentistes no són tan estranys com em pensava. L'equip de campanya, la candidatura d'ERC de Blanes, amb Àngel Canosa al capdavant, tenim la voluntat ferma de no fallar, que no quedi per nosaltres. Som conscients que el groc llampant de mil globus amb el nostre logo de partit escampats pels carrers de Blanes no és fer política per a la gent, és només fer campanya... però per cada nen que ens demana un globus, nosaltres mirem els ulls dels pares i de les mares, dels avis o tiets i els diem que som aquí per parlar-los de com creiem que es pot fer un Nou Blanes, de què vol dir això de fer un Nou Blanes, de com és indispensable saber que tindrem algú que ens tallarà curt quan siguem a l'ajuntament perquè ens exigirà que acomplim amb la paraula donada. Som al carrer perquè volem que el carrer entri a les institucions. Ens movem perquè les cadires es moguin, perquè els despatxos siguin lloc de trobada amb la ciutadania. 

Aquests són dies de feina, desitjada, volguda... però de feina. Treurem temps d'on no en tenim perquè les nostres professions, les nostres feines, les nostres altres militàncies al teixit social associatiu tampoc no ens trobin a faltar... però volem tenir temps per ser entre vosaltres perquè sense vosaltres, ciutadans de Blanes, no podrem fer res.

Avui, com ahir i abans d'ahir i encara dies abans d'abans d'ahir, i com demà i demà-passat i l'endemà de demà-passat...ha estat i seran dies de feina. La feina que ens agrada. La feina que ens obre portes i cors, que ens llença reptes i ens esperona a buscar solucions a problemes d'altri perquè els sentim com a nostres. S'acosten dies molt intensos per a nosaltres, però, si ens voleu creure, ens encantaria que fossin dies intensíssims per a vosaltres, que perseguíssiu els candidats i els programes i els féssiu vostres per demanar matisos i per saber a què es compromet tothom i poder-ne demanar explicacions de per què no es compleix amb la paraula donada.

Una de les coses que més ens agrada és sentir que no ens mou cap interès particular, sinó una voluntat ferma de servei públic, de mirar pel bé comú. Aquests dies són els que ens permeten percebre la veritat que representa ser republicà, estar al servei dels teus conciutadans i esperem que això ho percebeu vosaltres també. D'això hauria de tractar la política: de com ser millors vivint en societat, de com fer millor la vida en comú, de com saber-nos corresponsables del que passa als nostres veïns i empatitzar amb les vides que ens envolten. Som gent que viu entre gent.

Aquests dies no permeteu que ens sentim sols i aïllats de vosaltres. Interveniu-hi. Busquem la manera de construir un Nou Blanes i el volem fer amb vosaltres.