ÀNGEL CANOSA I JOSEP M. TERRICABRAS INICIEN LA CAMPANYA ERC PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS 2015 A BLANES

DIVENDRES 7 DE MAIG A PARTIR DE LES 22 H, A LA PLAÇA DE LA MARE DE DÉU DEL VILAR (ELS PINS)

Aquestes Eleccions Municipals 2015 per a ERC de Blanes tenen un inici de campanya de primer ordre. El diputat europeu, Josep Maria Terricabras, serà amb nosaltres per donar el tret de sortida de la campanya electoral. Àngel Canosa i els membres de la candidatura estarem ben pendents de les aportacions que ens faci el company Terricabras que, a més, ens posarà al dia sobre l'estreta relació entre les normes i lleis d'Europa i  la seva aplicació a les realitats locals, en el funcionament de la vida quotidiana (comerç, directrius urbanístiques, medioambien, etc.). 

L'acte començarà amb un aperitiu i una estona de contacte directe entre candidats i tots aquells que vulgueu acompanyar-nos, perquè estem covençuts que tenim un bon projecte per començar a bastir un Nou Blanes i el volem compartir amb vosaltres. Tot seguit, hi haurà els parlaments d'inici de campanya i l'encartellada amb la qual donarem la benvinguda a 15 dies trepidants en què mirarem d'arribar a tots vosaltres, a la ciutadania, per tants camins com ens sigui possible.

Així que, ja ho sabeu. DIVENDRES 7 A LES 22h. PLAÇA DE LA MARE DE DÉU DEL VILAR AL BARRI D'ELS PINS. Hi teniu una cita. Us necessitem perquè és hora d'un NOU BLANES. Fem-lo!!