A 24 hores de l'inici de la campanya tot sembla possible. ERC amb Àngel Canosa aspira a tot.

Una campanya amb 9 llistes electorals, amb molts candidats, amb moltes voluntats, comença d'aquí a 24 hores a Blanes.

Aspirem a tot. Sabem que, per canviar la realitat, cal canviar primer les expectatives de poder-ho fer. Estem convençuts que podem guanyar aquestes eleccions, i ho pensem humilment perquè creiem que ERC s'incardina en el que són les pulsions més urgents de la nostra societat. ERC i la seva candidatura representa una manera de fer política que parteix de principis molt clars: la política es fa pensant en el bé comú; la política es fa de forma neta i en habitacions que tenen parets de vidre; la política institucional ha de ser participativa des del minut zero; la política municipal ha de construir el nou estat, la nova República Catalana.
Àngel Canosa, Albert Sanz, Olga López, Assumpta Pla, Juanjo Gálvez, Pau Pallarès, Martí Pubill, Albert Alum, Anna Torrent, Mertxe Panzano, Tomàs Romero... i així els 21 candidats i candidates i els 7 suplents miren la gent de fit a fit i lluiten pels interessos dels qui més han perdut, de qui mai no té dret a tenir les mateixes oportunitats. Les accions primeres han de ser per tal de garantir equitat en la societat i per acabar amb les xacres dels desnonaments, dels talls de llum i de gas, de la desatenció farmacològica a malalts que no poden pagar... no serem una societat sana si no som capaços d'anivellar les diferències extremes. Ells i elles es comprometen a ser nets, èticament inqüestionables a l'hora de fer política: sense corrupcions ni temptacions de ser corromputs. Són gent treballadora no saben, ni volen saber, ni sabrien mai com viure amb actituds brutes. Són republicans i tenen un compromís indefugible amb l'honestedat. I faran que la veu de la gent arribi als despatxos on es prenen decisions perquè no  volen que la gent participi "de nom" sinó "de fet". Teixiran amb la ciutadania estructures participatives efectives que hagin de ser escoltades pel govern municipal. Una escolta activa que vol dir assumir les decisions preses participativament. I apostaran perquè Blanes encapçali a La Selva la voluntat de construir un Nou País des de la base. Faran la Nova República cada dia a l'ajuntament perquè és la primera estructura política de l'estat que tots volem.

Per això aspirem a tot, d'ara en 24 hores, perquè treballarem de valent, us reclamarem atenció i contrastarem públicament el nostre programa amb els nostres adversaris amb la major voluntat de trobar els punts en comú i de defensar els nostres punts de vista quan no coincideixin. Farem campanya com sabem, en positiu. No som ingenus, sabem que 15 dies poden dur moments de tensió, però us garantim que no assistireu a una campanya facilota, de sal gruixuda, desqualificadora i grisa en propostes. Volem llum on hi ha massa grisos. Som la gent del SÍ que està cansada de veure el got mig buit i d'assumir que el NO ven més que una aposta constructiva. Volem convèncer-vos que ens comprometem en els principis que hem dit perquè els portem molt endins, a l'ADN polític del nostre partit i de la gent que ens acompanya. Desitgem bona feina a la resta de candidatures i encert a la ciutadania que les ha de seleccionar.

24 hores més i ens podreu trobar per places i carrers vestits del groc d'un Nou País per pintar un NOU BLANES... som gent que estima la gent. Tenim feina i la volem fer. Vine i suma't a la gent del SÍ.