Àngel Canosa: "Josep Maria, a Blanes, tu vas guanyar les eleccions europees. Nosaltres guanyarem també aquestes eleccions!"

Acte d'inici de campanya per a les Eleccions Municipals de 2015. ERC de Blanes

Plaça de la Mare de déu del Vilar, 22:10 h. La gent fa estona que es relaciona, xerra, intercanvia impressions de com anirà tot plegat. La candidatura, els militants i simpatitzants d'ERC de Blanes tenen el plaer de comptar amb la presència de l'artífex de la victòria en les eleccions al Parlament Europeu del mes d'abril de 2014, l'avui president del Grup parlamentari ALE, Josep Maria Terricabras. De fet és el primer que li reconeixerà l'Àngel en la seva intervenció: "Volem guanyar aquestes eleccions de la mateixa manera que tu (Terricabras) vas guanyar a Blanes en les eleccions europees".

Els candidats 2 i 3, l'alcaldable, el parlamentari europeu, les persones, es dirigeixen a més de 100 persones que riuen, i assisteixen a desenes d'explosions de globus que acompanyen les explosions d'emocions que sent tothom en aquells moments. S'aplaudeix en homenatge a tots els militants d'ERC de Blanes que ja no ens acompanyen però sense la lluita dels quals no seríem qui som ni on som ara. S'aplaudeix també cada cop que els discursos dels uns i dels altres se centren amb la necessitat de guanyar un Nou Blanes perquè és el  primer pas que ens ajudarà a guanyar un Nou País, però sobretot perquè ens permetrà transformar aquesta societat per fer-la millor, més justa, més neta, més lliure, més participativa i transparent. En Terricabras domina l'art del discurs, de l'apropament i el contacte. Fa acudits a propòsit de les 11 campanades que es repeteixen durant el seu discurs. L'Àngel es mostra més convençut que mai que només des del treball i la voluntat de transparència, des del convenciment de la nostra catalanitat, podrem construir un Nou Blanes entre tots.

Els parlaments acaben i la gent circula entre taules i gots amb beguda que s'adiuen amb una nit primaveral que presideix una lluna espatarrant. S'acosta l'hora en què podrem cridar als quatre vents que desitgem de tot cor que la ciutadania de Blanes voti aquesta candidatura perquè serà la millor opció per fer una societat de futur, de progrés, al servei de la justícia social i del bé comú.

Toquen les 12 de la nit. Ja és demà. El demà ja és avui i ara toca ser conseqüents, ara toca treballar i assumir el compromís de mirar als ulls a la gent i cridar ben fort que avui tot és possible perquè tot està en les nostres mans.

Galledes, escombres, rodets, pancartes i cartells, brides i cordills se sumen a la festa. Es formen els equips i un grup decidit a guanyar per un Nou Blanes es llença als carrers de la seva ciutat a enganxar la voluntat ferma de posar-se al servei del seu poble.

Hores de feina volguda. Les primeres hores d'un Nou Blanes.

Et volem al nostre costat. Colze a colze. Un Nou Blanes serà només si hi ets. 

VOTA ERC
Ens cal, aquest Nou Blanes, fem-lo!!