QUÈ ÉS LA MILITÀNCIA PER A ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA?

Raons per venir a militar amb nosaltres a ERC a Blanes

El que fa que una persona com tu senti la necessitat de sumar el seu esforç al de molta gent arreu dels Països Catalans i venir a militar a ERC és, sens dubte, l'evidència que som un partit que està al servei de la pluralitat i de la diversitat de la nostra societat, un partit obert a representar la realitat de la nostra societat i decidit a guanyar una República per a tots els catalans i per a totes les catalanes. 

Decidir militar en ERC és fer-ho en el partit més sènior, el partit degà d'entre tots els que es presenten al Parlament de Catalunya: 86 anys de funcionament net i honest ens avalen!

Clicar en la pestanya de "Vull ser militant" és  assumir la teva part de responsabilitat en el bé comú de la societat en la qual vius. 

Venir a militar a ERC a Blanes és apostar per una ciutat dinàmica econòmicament, sostenible medioambientalment, justa socialment, amable amb totes les diferències i diversitats, igualitària en el gènere, integrada en una nova República honesta i capaç de garantir els drets a tots els seus ciutadans i, sobretot, els més febles.

ERC de Blanes té la seva seu al passeig de Dintre, 18, entresòl de Blanes, Girona.

Ens pots trobar a la xarxa:


Webs         http://locals.esquerra.cat/blanes
                  http://www.esquerra.cat/partit/projecte-politic/com-ens-organitzem
                  
Facebook  @esquerrablanes

Twitter        https://twitter.com/ercblanes

Instagram   ercblanes

Correu electrònic: esquerrablanes@gmail.com


Estem oberts a rebre els teus suggeriments, aportacions i col·laboració, en qualsevol moment. Però si ets d'esquerres, republicà, independentista i creus que la principal lluita que podem fer és la que fem per la gent que ens és veïna, i pels seus drets... no ho dubtis més: som el teu partit i ets la nostra força.

Milita a ERC de Blanes perquè, pas a pas, construïm un Nou Blanes!!