LA REPÚBLICA QUE FAREM. XERRADA INFORMATIVA A BLANES: HABITATGE.

Us convidem a aportar i debatre les polítiques d'habitatge que fem i que hem de fer en la República Catalana

Acte 24 abril
Acte 24 abril
Fa mesos que estem debatent al territori com volem que sigui la República Catalana. 
 
A ERC, tenim punts de vista clars sobre com la volem i estem fent una feina sectorial que ens durà a un Congrés Nacional on fixarem un model polític global. Obrim el debat a la ciutadania que és qui ha de tenir el protagonisme i la veu. La volem escoltar, la ciutadania. Aspirem a compartir amb tothom el que proposem, debatre-ho i millorar, consensuar, aprendre. 
 
El proper 24 d'abril, a les 19h tenim una cita amb la ciutadania de La Selva, en general, i la de Blanes, Lloret de Mar i Tossa en particular, per tractar un dels assumptes imprescindibles en qualsevol societat que vulgui ser justa: l'habitatge. 
 
Com es preveu la legislació en la nova República? Com es podrà garantir que tot ciutadà tingui habitatge digne i garantit? A quin model legislatiu i social ens volem assemblar? Quin paper han de jugar les institucions de la República a l'hora de fer real aquest dret i quin paper ha de tenir la societat civil organitzada? Quin model d'habitatge social podem seguir? Quines experiències són reeixides quant a la gestió de l'habitatge social? Què és el cooperativisme en habitatge? Beneficiem el lloguer, l'adquisició...?
 
Ens acompanyaran Roger Torrent, Juli Fernández, Carme Trilla i Isabel Lozano que ens aportaran el fil conductor entre com es legisla al Parlament i en quin sentit podrem legislar quan tindrem totes les eines; quin model d'habitatge poden dur a terme i estan duent a terme ajuntaments republicans de grans ciutats com a Sabadell; quina és la realitat de l'habitatge a Catalunya i quin és el paper de fundacions com Hàbitat3 o SERGI
 
Tu tens molt a dir i volem compartir amb tu el nostre plantejament en habitatge en el present i en el futur immediat a la República de tots els catalans.
 
A Blanes, parlarem d'habitatge. Vine i participa-hi!