DIARI DE CAMPANYA MUNICIPALS 2019 I EUROPEES

Dia 5è

DIARI DE CAMPANYA
DIARI DE CAMPANYA

MUNICIPALS 2019

A les 10, el candidat a l'alcaldia de Blanes, Àngel Canosa, al costat d'altres membres de la candidatura i simpatitzants d'ERC Blanes han muntat parada informativa al Passeig de Dintre.

No és la primera, com podreu entendre... però sempre és un plaer fer política de ben a prop a la gent. Parlar i escoltar atentament el que se'ns diu. L'Àngel, com sempre, és un candidat que busca consensos, que busca explicar el punt de vista polític propi, però que el que li aporta més guany personal és poder formar part del procés de contrast i consens en la diversitat... Des que el 2013 va assumir per primer cop la candidatura, l'Àngel ha sabut convèncer de les millors opcions polítiques, ell i l'Albert, han estat un equip que ha sabut convèncer l'assemblea de la conveniència d'entrar a governar i assumir responsablement la part democràtica de ser la quarta força política. Igualment ha sabut admetre decisions assembleàries que no compartia després de propiciar el debat raonat i fonamentat... perquè l'Àngel fa el mateix al carrer i a la institució: consensua acords i els negocia fins a l'extrem. Liderant. Sense defugir les dificultats que comporta contrastar i haver de rebaixar expectatives...

i avui, un dia més de campanya al carrer, l'espai on tots ens retrobem i ens mirem, l'espai on més evident es fa que el temps que dediquem a fer política, a servir a la ciutadania és un temps ric i ple, útil i vitalment imprescindible... L'Àngel i l'Olga, la nostra 2a, estan determinats a fer el que calgui per arribar a acords tot aportant propostes imprescindibles perquè Blanes faci un canvi d'etapa: cal sortir de la rutina i la foscor i endinsar-se en el futur ple de vida i potència social i econòmica.

 

L'Albert, regidor aquests quatre anys i President d'ERC Blanes, 3r candidat al dia 26 de maig us ho explica... 

Albert Sanz

EUROPEES

Un dia que ens duu la part més desagradable: l'Estat Espanyol, un cop més, fa emmudir la veu dels represaliats... prohibeix la participació al Debat de TV3 del Candidat a Europa per Ara repúbliques (ERC), el pres polític i President d'ERC, Oriol Junqueras.

Davant d'aquestes decisions només ens queda una reacció: lluitar democràticament per fer que la seva veu silenciada arribi a totes les oïdes d'arreu. Eixamplar el missatge, fer d'altaveus de tanta dignitat com la de les preses i els presos polítics, els exiliats i exiliades... la veu de l'Oriol s'escoltarà tan si ho volen com si no... fes-ho possible i comparteix-lo arreu. Fem que Oriol Junqueras guanyi i tornem a demostrar a l'Estat que som un poble determinat a guanyar democràticament i pacífica sempre.

Oriol mut