12è DIA DE CAMPANYA: PARADA, VISITA A TALLERS COMAS I "PREGUNTA AL CANDIDAT" A LA SALA DE PLENS

Una jornada més de feina per assolir el CANVI a Blanes de la mà de la gent d'ERC Blanes, la #LlistaDelCanvi i el, candidat a l'alcaldia Àngel Canosa.

12è DIA DE CAMPANYA: PARADA, VISITA A EMPRESES I "PREGUNTA AL CANDIDAT" A LA SALA DE PLENS
12è DIA DE CAMPANYA: PARADA, VISITA A EMPRESES I "PREGUNTA AL CANDIDAT" A LA SALA DE PLENS

El dia ha començat amb la força i l'empenta de la gent d'ERC a Blanes que fa anys i panys que treballa de debò per convèncer la ciutadania que l'opció que cal ara és guanyar la independència i la justícia social i que començar per Blanes és a les nostres mans, a les vostres mans, com a ciutadania activa, viva i responsable en democràcia.

El matí ha continuat avui amb una visita a una de les empreses més punteres i amb més projecció que té la seu a Blanes: Tallers Comas.

Ens han presentat el projecte empresarial i ens han explicat l’aposta en ferm que genen en l'escola de formació que començarà al 2020.

Ens ha quedat claríssim que tenen uns plans de futur molt concrets i apamats i ens han demanat com podria ajudar l'ajuntament en aquest plantejament.

Al nostre projecte de canvi aquests plantejaments són cabdals a l’hora de generar oportunitats laborals i incidir en la formació continuada de la ciutadania.

Hem passejat per les instal.lacions i hem vist el taller. Ens omple d’il.lusió comprovar que Blanes té tot el que cal per enlairar-se! Aquesta és la voluntat d’Angel Canosa i de la gent d’Esquerra Republicana de Catalunya a Blanes!

Albert Sanz, Àngel Canosa, Olga López i els responsables de l'empresa.

I la tarda ha estat dedicada a atendre peticions, dubtes, suggeriments, preguntes, desitjos, queixes de la ciutadania en l'acte organitzat a la sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes. La participació a l'acte ha estat notable, tant pel que fa als assistents a la Sala, com per la gent que ha estat present a l'acte a través de les xarxes des dels nostres perfils d'Instagram i Facebook. Aquesta experiència ens ha semblat molt positiva i la repetirem en altres ocasions... segur quan serem govern i l'Àngel Canosa, l'alcalde.

Us deixem aquí l'acte gravat en directe:

 

I pel que fa a l'altra campanya, la que l'Estat espanyol duu contra els diputats al Congreso i al Senado i presos polítics només us deixem una foto que parla per ella mateixa... I és que el pitjor malson de l'Estat Espanyol és que Oriol Junqueras acabi presidint la Comissió Europea... aquesta és la nostra força, el vot, per fer-ho possible... i aquesta seria la seva creu, la de l'Estat espanyol amb totes les seves mancances democràtiques.

 

#ParticipaDelCanvi #SomLaForçaDelCanvi