13è DIA DE CAMPANYA ELECTORAL PER UN CANVI IMPRESCINDIBLE A BLANES

Som la força del canvi. VOTA ÀNGEL CANOSA. VOTA ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA!

13è DIA DE CAMPANYA ELECTORAL PER UN CANVI IMPRESCINDIBLE A BLANES
13è DIA DE CAMPANYA ELECTORAL PER UN CANVI IMPRESCINDIBLE A BLANES

El dia comença amb ganes: parada per interactuar amb la ciutadania, com cada matí. Entenem aquest contacte de tu a tu com un fet imprescindible en politica i, molt especialment, en política municipal... i que consti que no és que ens autoexigim a nosaltres això perquè hem de "pagar el preu" de demanar el vot a la gent, sinó perquè hi creiem, creiem que el contrast d'idees es fa i s'ha de fer al carrer, amb un diàleg basat en les experiències compartides. I, per tant, igual que els polítics han de ser sempre en disposició de dialogar des de la proposta pensada internament, la ciutadania ha de tenir l'autoobligació d'interpel·lar els polítics que ja són a les institucions com els qui aspiren a governar-la, la institució.

Després, hem visitat Peixos Ros. Una de les indústries més grans de Blanes amb 200 treballadors... hem conegut el projecte empresarial que encapçala l'actual equip directiu i propietaris tant pel que fa al present com per a les expectatives del futur immediat i a mig termini. Encantats d'escoltar propostes empresarials que generen valor afegit, que permeten creure que el futur passa per generar espais laborals possibles i per fer reals les intencions per a l'obtenció de millors beneficis.

Aquesta ronda d'empreses líders a la nostra Vila es demostra molt positiva tant pel que fa a un primer contacte dels qui, potser, ni hi éreu el mandat que tot just acaba ara.

A la tarda hem fet una trobada amb els companys i companyes que faran d'apoderats... i, un cop més, vencem les previsions que havíem fet: 62 apoderats i apoderades d'ERC per vigilar 40 meses electorals... una situació que ens exigeix agrair amb tot el nostre cor i energies les persones que decideixen dedicar un dia de la seva vida a vigilar el procés democràtic i a participar intensament de la democràcia, sense rebre a canvi res més que la gratificació de sentir que fan el que és a les seves mans perquè Blanes guanyi!! Gràcies, amics i amigues... la República Catalana serà feta de la vostra energia i empatia!!