Candidatura Municipals 2015

Fa molt temps que molts fem país. Avui seguim imaginant-lo, debatent-lo, matisant-lo... el volem just socialment, el volem radical democràticament, el volem republicà èticament, el volem net de corrupció i sostenible medioambientalment, obert al món i participatiu, emprenedor i amb treball de qualitat i digne, el volem nou. Fa molt temps que, a ERC, imaginem un País que ara estem en disposició de fer entre tots els ciutadans de Catalunya i EL FAREM.

Fa temps que treballem perquè Blanes canviï el seu perfil. Ens hem allunyat suficientment per imaginar-lo i ens hem apropat del tot a la gent per conèixer els detalls de cada carrer, de cada barri. Dibuixem un Nou Blanes sobre un paper ple de valors ètics i compromís i anem col·locant les peces que fan una nova ciutat: cap llar que pateixi pobresa energètica i infantil, amb noves línies de transport públic i nous models sostenibles de mobilitat, amb nous espais urbans útils per a la gent; un perfil amb parets de vidre a les institucions perquè la gestió del que és públic sigui vista per tothom, apostem per projectes d'emprenedoria, dissenyem plans per estimular la indústria; busquem promoció des de nous impulsos turístics, recuperem espais gratuïts d'aparcament, escoltem activament els veïns dels barris i els fem copotragonistes dels pressupostos, potenciem els projectes de les entitats culturals locals; imaginem el centre comercial ple de gent que hi circula i barris dinàmics que s'estimulen amb nou comerç; hi veiem infraestructures culturals potents i útils per a la ciutadania i sabem que ho podrem fer gràcies a la qualitat del servei que ja donen els treballadors públics; volem carrers nets, carrers amb gent que circuli tranquil·la i segura, veïns que se sentin còmodes als seus barris; completem inversions en una piscina municipal perquè les persones puguin gaudir de l'esport en infraestructures a l'abast que estiguin al seu servei. 


Sabem que dibuixar és fàcil i que el que compta, finalment, és fer reals els dibuixos. Per això ens cal teixir la ciutat i els nous reptes amb noves persones que, com més va més, ens aporten idees i voluntat. Tenim persones noves a la nostra candidatura i volem aquesta nova ciutat que podem aixecar entre tots. 

Un Nou Blanes que sigui punta de llança de la Costa Brava, que assumeixi dignament la seva realitat com a una de les grans ciutats de les comarques gironines. No ens inventem qui som, sabem qui som i sabem què podem arribar a ser ben aviat. Estem perfilant un NOU BLANES que desitgem fer real amb tu, de la teva mà. Un NOU BLANES. Fem-lo!


1. Àngel Canosa
2. Albert Sanz
3. Olga López
4. Assumpta Pla
5. Juanjo Gálvez
6. Pau Pallarès
7. Martí Pubill
8. Albert Alum
9. Anna Torrent
10. Mertxe Panzano
11. Tomàs Romero
12. Anna Antiñolo
13. Núria Bahí
14. Manel Aguilar
15. Ramon Muñoz
16. Raúl Fighetti
17. Bibiana Isern
18. Sílvia Bartolomé
19. Josep Maria Garcia
20. Josep Cabana
21. Conxita Boldú
22. Josep Calatayud
23. Siscu Giralt
24. Xavier Lluna
25. Antonia Carlos
26. Rosa Maria Brunet
27. Rafael Gracia
28. Dolors Navarro